Per fles


Siroperie Seniow maakt gebruik van wit glazen sapflessen van 750 ml met rode, rubberen afsluitkapjes. De siroop wordt kokendheet in de flessen gegoten waarna er onmiddellijk een kapje wordt opgezet. Door het afkoelen van de siroop zuigt de fles zich vacuum en blijft de siroop langer houdbaar. De flessenverpakking is ideaal voor gebruik in horecazaken maar ook voor verkoop in winkels, speciaalzaken, op marktjes of gewoon voor bij je thuis.
Na levering plaats je de ongeopende siroop op een koele, donkere plaats (best in de ijskast). De gebruikte recepturen zijn voorzien op een lange bewaartijd. Eigen ervaring leert ons dat dat ook daadwerkelijk het geval is. De minimale houdbaarheidsdatum vind je terug op de bodem van de fles. Bewaar een fles na opening altijd met een gesloten dop opnieuw in de ijskast. De siropen worden niet gesteriliseerd waardoor de houdbaarheid van sommigen beperkt is. Je kan echter thuis aan de slag met een grote ketel water en een fles met schroefdop om zo alsnog je siroop te steriliseren en zo de bewaartijd gevoelig te verlengen.

Seizoensaanbod


Omdat je aardbeien niet rond Kerst plukt en vlierbloesems enkel in juni werkt de Siroperie met een seizoensaanbod. Gedurende een periode van enkele weken wordt één bepaalde siroop gemaakt en aangeboden. Eens de tijd van ‘t jaar voor die welbepaalde vrucht dan verstreken is wordt deze smaak niet meer geproduceerd en is het tijd voor een nieuw siroopje.

NU TE KOOP
SEIZOENSSMAAK
Framboos-Lavendelsiroop
Nog even nagenieten van de zomer met een Indian Summer –drankje in de hand. Lekker als limonade maar ook heerlijk warm met groene of zwarte thee.
Pruim-Braambessiroop met rozemarijn, kaneel en vanille
Een verrasend palet aan smaken. Aanvankelijk warm en kruidig maar met een fruitige nasmaak. Lekker fris als limonade maar ook zalig in een theetje als de regen zacht haar verhaal op de ramen tikt en de bladeren dwarrelend hun tocht beginnen.


KLASSIEKERS

Gember-citroensiroop
Hartverwarmend en zuiverend. Heerlijk warm als thee of een dorstlesser met prikwater en een citroentje. Ook lekker als pittig sausje bij vanilleijs of fruitsla.
Hibiscussiroop 
Een klassieker om mee aan de slag te gaan in coctails, cava, ice-tea’s en warme dranken.

WORDT VERWACHT
Rabarbersiroop
Een bijzonder kleurige dorstlesser.
Munt-Citroensiroop 
Heerlijk met vers geperst citroensap en spuitwater of als basis voor Mojito.
Pompoensiroop
Verwarmend en kruidig en heerlijk in warme melk of om je latté met op te vrolijken.
Kweepeer- Peersiroop met chilli en kaneel
Een zwoel geparfumeerde herfstvrucht in je glas… Voorgeproefd door velen en uitverkozen tot najaarsfavoriet

Bloedappelsiensiroop 
Fruitige dorstlesser. Ideaal als basis voor soda’s en cocktails.
Vlierbloesemsiroop
De lentefavoriet bij uitstek voor klein en groot.
Idee: Marquisette de Simone op basis van Marquisette en Vlierbloesemsiroop van de Siroperie


Op verzoek


Op zoek naar nog een andere smaak. De Siroperie maakt het graag voor je klaar. In grote of kleine porties met minstens 5 liter afname. De prijs wordt per smaak en per moment berekend en herbekeken.