Warme Hibiscusdrank


Een winterklassieker. Voeg in een grote mok of theepint Hibiscussiroop en leng dit aan met 25 cl kokend water. Serveer met appelsientjes of met enkele schijfjes citroen en een takje munt.
 

Bissap-icetea


Een tradioneel verkoelende drank uit het Zuiden. Leng in een karaf een flinke scheut hibiscussiroop aan met kokend water en enkele sprieten munt en wat schijfjes citroen. Laten afkoelen en serveren in een longdrinkglas met ijsblokjes, een citroentje en een blaadje munt.
Of meng gewoon de siroop instant in je glas met kraantjeswater en vrolijk hem wat op met wat frivoliteiten.
 

Nieuwjaarscocktail


Giet in een cava- of wijnglas een bodempje Hibiscussiroop van 3 cl en leng dit aan met witte wijn, champagne of cava.Versier eventueel met een hibiscusbloem op siroop om je glas feestelijk af te werken.
 

Wild Hibiscus Royale


Giet in een champagneglas een bodempje van 3 cl hibiscussiroop en voeg een rechtopstaande wilde hibiscusbloem op siroop toe aan de bodem van je glas.Overgiet met een geutje rozenwater en stukjes muntblaadjes. Leng verder aan met champagne of cava. Als je graag een coctail wil met een egale kleur dan voeg je best de hibiscussiroop er als laatste aan toe.